>

Friday, 19 December 2014

Anda Sering Mengalami Gatal-Gatal Mata, Muka, Hidung atau Telinga Selepas Makan Ayam Atau "Seafood" ? Ketahui Cara Alternatif Mengatasi Masalah Gatal-Gatal.resdung
Sumber Googgle


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anda seorang yang akan mengalami kegatalan pada mata, telinga, muka, hidung atau telinga sekiranya anda makan ayam atau seafood  ? Ketahuilah sebenarnya ramai orang yang mempunyai masalah seperti anda. 

Masalah gatal-gatal seperti ini biasanya akan dikaitkan dengan penyakit resdung kerana masalah gatal-gatal tersebut adalah salah satu tanda-tanda penyakit resdung tetapi anda yang hanya mempunyai masalah berkala seperti mungkin mempunyai resdung yang tidak kronik.

Sememangnya masalah seperti ini dianggap biasa oleh ramai orang dan tidak perlu dibimbangkan akan tetapi sekiranya keadaan ini berterusan pastinya akan mengganggu dan anda tidak selesa untuk melakukan aktiviti harian anda. 

resdung
Sumber Google


Kesan Daripada Anda Sering Mengalami Gatal-Gatal Mata, Muka, Hidung atau Telinga ini


Benar atau tidak masalah anda yang sering mengalami gatal-gatal mata, muka, hidung atau telinga ini sebenarnya akan menyebabkan anda :
 • Tidur terganggu
 • Cepat Marah
 • Hilang tumpuan
 • Tidak senang duduk kerana tidak selesa

Keadaan ini sememangnya akan mengganggu produktiviti kerja seharian anda sehingga kadang-kadang boleh menyebabkan masalah kesihatan lain seperti sakit kepala dan demam. Oleh itu, anda seharusnya mencari alternatif untuk mengatasi masalah anda ini kerana masalah kegatalan mata, hidung dan telinga ini boleh mengundang kepada keadaan yang lebih serius sekiranya tidak dirawat dan berterusan.


resdung
Sumber Googgle

Ketahui 5 Cara Alternatif Mengatasi Masalah Kegatalan Anda

 Untuk mengatasi masalah kegatalan anda ini anda perlulah:
 • Elakkan mengambil makanan yang akan menyebabkan anda mengalami kegatalan atau alahan.
 • Kurangkan pengambilan makanan yang mengandungi bahan pewarna dan pengawet.
 • Tingkatkan pengambilan sayur - sayuran dan buah - buahan dan air kosong.
 • Sekiranya masalah anda berterusan dan mengganggu kehidupan seharian anda janganlah lupa untuk berjumpa dengan doktor.
 • Ambilah vitamin yang boleh membantu masalah anda.
Oleh itu, saya mencadangkan anda mengambil vitamin :  • Detox- mencuci darah, menghilangkan toksid dalam badan, mencantikkan kulit.
  • Anti-keradangan dan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung
  • Membaiki sel


  • Mencantikkan kulit 
  • Mengukuhkan sistem imun 
  • Meminimakan kesan histamine - iaitu bahan keradangan dihasilkan oleh sel sebagai respon kepada debunga
 

 Antara Testimoni


Jom ketahui lebih lanjut mengenai Resdung dengan klik link entry:


Jom atasi masalah anda yang sering mengalami gatal-gatal mata, muka, hidung atau telinga selepas makan ayam atau "seafood" ini dengan SET RESDUNG SHAKLEE.

Ha..Jom tingkatkan kesihatan anda dengan ambil SET RESDUNG SHAKLEE ini.. untuk membuat pembelian jom klik pada gambar dibawah atau hubungi saya pada nombor yang tertera dibawah.

Testimoni Jerawat Resdung dengan Alfafa dan Vita-C Shaklee
eh..nanti dulu..sempena bualan disember 2014 ini Shaklee telah membuat promosi keatas produk Vitamin c dan Vitamin E serta Shaklee Collagen Powder


kolagenuntuk keterangan lanjut jom klik link:Inginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com

=========================================================================


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=========================================================================

nRelate Posts Only