>

Thursday, 10 July 2014

Jag Penapis Air Terbaik | GET CLEAN® WATER SHAKLEE

Dunia hari ini, bendasing tersembunyi pada air bersih. Air paip yg kita putar setiap hari itu pun sekiranya kita lihat pada keadaan airnya mungkin kelihatan bersih tapi setakat manakah selamat untuk diminum?

air paip yg tidak sihat


Sebenarnya,bahan kimia seperti racun perosak, logam berat dan bahan cemar industri boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum saban hari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada minuman.

GET CLEAN® WATER shaklee

Apakah antara kesan air yang tercemar kepada manusia? mari kita lihat?

GET CLEAN® WATER shaklee


Kini dengan dengan Shaklee “GET CLEAN®  WATER” air yang bersih dan sihat datangnya dari sebuah Jag Air sahaja.

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER


penapis air terbaik di malaysia


Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

 • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
 • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
 • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
 • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


Pilihan Bijak!

 • Hanya beberapa sen bagi seliter air
 • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
 • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
 • Ringan dan mudah dibawa
 • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE


 • SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

 • PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

 • HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


 • MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

jag penapis air terbaik shaklee
 Pada pertama kali pembelian anda akan membeli set GET CLEAN®  WATER SHAKLEE yang disertakan dengan 3 penapis penurasan yang dibahagian tengah gambar diatas. Setiap 4 bulan anda hanya perlu menukar penurasan ini untuk mendapatkan air yang lebih bersih.GET CLEAN® WATER SHAKLEE mengungguli jenama terkemuka lain.


sumber : shaklee

Untuk membuat pembelian GET CLEAN®  WATER SHAKLEE anda hanya klik BELI untuk menguruskan proses pembelian.


Testimoni

testimoni credit: ummifirasamsyar

# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-
Anma’s Healthcare
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com


1 comment:

nRelate Posts Only