>

Thursday, 20 November 2014

Penjagaan Rambut Anda | Lightweight Conditioner & Replenishing Conditioner


Conditioner Shaklee
Sumber GoogleAssalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni saya nak kongsikan mengenai produk penjagaan rambut Shaklee iaitu Conditioner. Entry sebelum ini saya dah kongsikan serba sedikit mengenai shampoo Shaklee kan.. jadi hari ni kita tengok conditioner pulak. :D

Penggunaan conditioner ini kita akan gunakan selepas bershampoo untuk mendapatkan kesan yang lebih baik. Jom baca sampai habis apakah istimewanya Lightweight Conditioner & Replenishing Conditioner ni.Lightweight Conditioner & Replenishing Conditioner

ProSante Lightweight Conditioner & Replenishing Conditioner berfungsi untuk membantu baikpulih secara ringan dan mengekalkan kelembapan rambut anda. Menggunakan ramuan eksklusif botani dan protin bersumberkan sayur-sayuran membantu dengan pantas memulihkan sinar dan kelembutan serta membekalkan perlindungan penting dari kerosakan. Jadi dengan penggunaan kerap rambut anda semakin sihat.

Permukaan bilah rambut yang sihat adalah licin dan rata serta bersinar kilat. Rambut yang sihat juga akan bergerak dengan licin antara mereka, mengekalkan keanjalan yang yang memberikan rambut anda mudah diurus dan lantunan. Apabila persekitaran dan cara dandanan kita mengakibatkan rambut melecet, poros, diregangkan dan berpecah, hasilnya adalah rambut yang lemah dan rata, kering,frizzy, kusam dan tidak berwarna,rapuh dan mudah pecah.

Conditiner ProSante Lightweight Conditioner & Replenishing Conditioner mengembalikan kecantikan kesihatan semulajadi rambut kita dengan membaikpulih secara komprehensif kerosakan yang disebabkan oleh proses kimia, pengeringan pendandanan dengan haba, pengendalian yang kasar dan pendedahan kepada cahaya UV dan pencemaran.


conditoner shaklee
Lightweight Conditioner

Lightweight Conditioner 

 
Lightweight Conditioner membantu memulihkan tekstur dan kekuatan rambut anda. Lightweight Conditioner menampilkan Scalp Health Complex dengan menyerap kutikel rambut untuk mengekalkan imbangan pH dan hidrasasi kulit kepala. Ramuan bersumberkan tumbuhan membantu memberikan volume dan penstrukturan semula permukaan bilah rambut supaya ianya kelihatan dan rasa:
  • Ringan - Menyuburkan dan melindungi rambut tanpa memberatkannya supaya ianya boleh digunakan setiap hari.
  • Bebas kusut - Pelembab ringan melicin dan mengasingkan rambut, supaya sikat anda bergarak dengan mudah dalam keadaan basah atau kering.
  • Mudah diurus - Agen conditioner semulajadi melembutkan rambut dan menghapuskan statik untuk pengendalian mudah dan penggayaan.
  • Volume - Meningkatkan kekuatan rambut dan kilat serta membantu menebalkan rambut halus untuk lebih kuat dan elastik.

conditoner shaklee
 Replenishing Conditioner

Replenishing Conditioner


Replenishing Conditioner membantu melembabkan setiap helai rambut. Replenishing Conditioner mempunyai formula intensif untuk semua jenis rambut dengan meningkatkan kesihatan rambut dan penawar bagi rambut kering, rapuh, bertekstur dan dirawat kimia.

Emolien pekat dan elemen struktur asli meresap kedalam rambut yang kering, terlebih proses untuk membina semula keanjalan dan kekuatan rambut. Humectant asli mengikat dan mengekalkan kelembapan untuk memulihkan kilauan dan fleksibiliti.

Gunakan Replenishing Conditioner sekali atau dua kali dalam seminggu agar rambut :

  • Berkilat - Pelincir semulajadi dan ekstrak herba menambah kelembapan dan melincinkan permukaan rambut untuk lebih kilat. Menghasilkan rambut yang lembut dengan rasa seperti sutera luar biasa.
  • Dipulihkan - Scalp Health Complex membantu menormalkan dan melembabkan kulit kepala dan rambut yang diproses secara kimia dan dikasari.
  • De-Frizzed - Humectant dan protin asli membantu membina semula kerosakan kepada bilah rambut, untuk melembutkan dan meningkatkan tekstur rambut.
  • Berdaya tahan - Ramuan penguat semulajadi menambah kekuatan, fleksibiliti dan rambut lebih terurus.


Ingin mendapatkan Lightweight Conditioner atau Replenishing Conditioner ini, jom hubungi saya seperti maklumat yang tertera dibawah atau ingin membuat pembelian terus secara online klik gambar dibawah.


Lightweight Conditioner & Replenishing ConditionerInginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.


# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-
Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com


Pengedar COD sekitar Alor Setar
==========================================================================
"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
==========================================================================

nRelate Posts Only