>

Tuesday, 18 November 2014

Memelihara Rambut Anda | Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo


Revitalizing Shampoo & Purifying Shampo
Sumber Google


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ni saya nak kongsikan dengan anda semua mengenai produk penjagaan rambut Shaklee iaitu Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo yang membantu memelihara rambut daripada rosak.


Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo

Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo membantu mempertahankan dari kerosakan sebelum  ia bermula. Revitalizing Shampoo dipaternkan untuk menyediakan pembersihan lembut dan tetap. Manakala Purifying Shampoo menghapuskan minyak, produk pendandan dan menghapuskan pembentukan pencemaran.

Gabungan dua shampoo unik ini mengikut jadual anda boleh mengekalkan rambut yang sihat optimum dan responsif.

Kotoran yang dikumpulkan oleh rambut akan merosakkan struktur rambut dan meningkatkan stress pada setiap helai apabila ia kusut masai. Pembentukan kotoran dan produk dandanan mempercepatkan kerosakan rambut anda. Hasilnya, rambut akan kelihatan tidak bermaya dan sukar diurus. Malangnya kebanyakan shampoo mendatangkan lebih mudarat dari kebaikannya kerana berulang kali menanggalkan minyak-minyak penting dan mengasari permukaan rambut, melunturkan bilah rambut sehingga mempengaruhi kekuatan dan kecergasannya. Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo ini tidak mengandungai bahan kimia yang kasar seperti DEA dan SLS tetapi mengandungi ADA yang membantu memberi manfaat unik dan eklusif sekiranya menggunakan kedua-duanya.Revitalizing Shampoo 

Revitalizing Shampoo membantu untuk membersihkan dan memulihkan lantunan dan sinaran muda. Mengandungi sistem pembersihan yang paternt-pending. Revitalizing Shampoo diformulasi dengan humectants dan protin berasaskan sayuran untuk kutikel rambut yang licin.

Mengimbangi kulit kepada dan menyemai rambut dengan humectant, membantu mengurangkan kusut dan mengekalkan imbangan kelembapan dan kilauan.

Setiap kegunaan membuat rambut kelihatan:
  • Bersih - Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan produk dandanan.

  • Kuat - Tidak menanggalkan kelembapan penting, jadi kutikel rambut sentiasa licin dan tahan dari rosak, walaupun dalam keadaan basah.

  • Lantunan - Anti-statik dan tidak mengering jadi rambut mengekalkan flex dan daya tahan semulajadi

  • Menyegarkan - Menampilkan Scalp Health Complex untuk menenangkan dan melembabkan, membuatkan kulit kepala rasa selesa dan bertenaga.

 

Purifying Shampoo

Purifying Shampoo membantu pembersihan secara mendalam disamping melindungi kelambapan asli. Membersihkan dengan lengkap, mendalam untuk menghapuskan kotoran dan pembentukan minyak tanpa menanggalkan rambut atau kulit kepala serta melunturkan warna rambut. 

Setiap kegunaan akan membuatkan rambut :
  • Membebaskan rambut dari sebum yang terkumpul, pencemaran persekitaran dan timbunan produk dandanan. Mengembalikan sinaran dan menyerlahkan tekstur asli rambut.
  • Keseimbangan pH balance untuk melindungi kutikel rambut.
  • Menangani cabaran alam sekitar dengan melindungi kelembapan lipid.
  • Bebas dari mengelupas - menampilkan Scalp Health Complex untuk mengurangkan kelihatan berminyak, kelemumur dan membantu menyokong imbangan mikroflora kulit kepala.

Antara Testimoni Shampoo Shaklee


Revitalizing Shampoo & Purifying Shampoo
 Ingin mendapatkan Revitalizing Shampoo atau Purifying Shampoo ini , jom hubungi saya seperti maklumat yang tertera dibawah atau ingin membuat pembelian terus secara online klik gambar dibawah.


Revitalizing Shampoo & Purifying ShampooInginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.


# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-
Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com


Pengedar COD sekitar Alor Setar
==========================================================================
"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
==========================================================================

nRelate Posts Only