>

Monday, 26 January 2015

Anda Sering Runsing dengan Masalah Cerek Air Menjadi Hitam Dek Bakaran Api ? Saya Ada Penyelesaiannya.Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Hari ini saya nak kongsikan sedikit sahaja mengenai salah satu produk shaklee yang mempunyai 1001 kegunaan..tahu tak apa?

Namanya Basic H a.k.a nama panjangnya "Basic H Organic Super Cleaning Concentrate" atau lebih dikenali sebagai pencuci serbaguna. Ha..anda-anda yang tahu lagi apa itu Basic H.. Jom Baca dulu untuk kenali :


Testimoni Basic H Mengilatkan Cerek yang Legam 


Alkisah yang saya nak cerita ini adalah testimoni pencuci serbaguna Basic H ini dapat mengilatkan cerek yang legam menjadi kilat.. tak percaya.. jom tengok gambar testimoni.

Testimoni Basic H
Testimoni Basic HApa Istimewanya Basic H ini ?

 

Basic H Ha..bestkan.. kalau kita guna pencuci shaklee ini rumah kita akan bebas dari pencuci yang mengandungi toksid berbahaya yang kadang-kadang kita sendiri pun tak tahu kesan sampingan jangka panjang dan pendeknya..

ok..untuk maklumat lanjut mengenai Basic H ini.. Jangan lupa baca:


Jom dapatkan pencuci serbaguna anda yang bebas toksid ini dengan klik gambar dibawah


beli barang

atau hubungi saya seperti maklumat yang tertera dibawah serta untuk mendapatkan konsultasi secara percuma :Deh..nanti dulu..sempena bulan Januari 2015 ini Shaklee telah membuat promosi keatas produk Alfafa, Vivix dan Vita-Lea untuk kanak-kanak.


untuk keterangan lanjut jom klik link:
Inginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com
=========================================================================
"INGIN MENDAPAT 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DAN LEBIH LAGI DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=============================================================

nRelate Posts Only