>

Wednesday, 28 January 2015

Masalah Kesuburan Lelaki


masalah kesuburan lelaki
Sumber Google


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.


Hari ini saya nk kongsikan serba sedikit mengenai masalah kesuburan yang sering berlaku dikalangan lelaki. Sebenarnya ramai orang mengalami masalah kesuburan disebabkan faktor-faktor yang berlainan cuma ramai yang malu untuk mendapatkan rawatan dan ada sesetengah pihak yang menyalahkan pihak lain.

Tahukah anda? Seorang lelaki yang sihat dapat menghasilkan 2-4 juta sperma sehari berbanding perempuan hanya boleh menghasilkan 1 telur sahaja sebulan.

kesuburan
Anatomi (Sumber Google)

Antara Masalah Kesuburan Lelaki

  • Andropause : Hormon testosteron menurun
  • Pembesaran Kelenjar Prostat
Biasanya masalah ini dikenali sebagai prostat bengkak. Masalah ini akan menyebabkan pundi kencing bermasalah. Hal ini akan menyebabkan seseorang yang mengalami masalah ini tidak dapat menahan kencing dan kencing tidak puas dan aliran kencing menjadi perlahan.
  • Mati Pucuk
Masalah ini biasanya terjadi kepada lelaki yang merokok, mengambil ubat-ubatan tertentu, alkohol, mengambil dadah dan mengalami tekanan yang melampau.
  • Kanser Prostat

Cadangan Supplement Shaklee Bagi Menangani Masalah Kesuburan Lelaki Ini ?


 Membantu pergerakan sperma agar lebih laju.
Membantu banyakkan sperma dan membantu menghasilkan sperma yang normal dan sihat.
Membantu menghasilkan sperma yang banyak serta normal dan sihat dan membantu pergerakan sperma agar lebih laju

Sekiranya anda mempunyai bajet lebih anda disarankan juga untuk mengambil :


Memperbaiki peredaran darah. Biasannya apabila orang itu ada masalah kesuburan merega juga ada mengalami masalah peredaran darah yang kulang lancar jadi pengambilan Omega Guard sememangnya sangat membantu.

Bagi masalah kanser cadangan yang terbaik adalah vivix, mengandungi resveratrol yang mempunyai antioksida yang paling kuat. Vivix juga telah dibuktikan boleh membantutkan perkembangan sel kanser melalui kajian saintifik. Apa-apa pun Allahlah yang maha menyembuhkan kita hanya berusaha.


Jenis Sperma yang dipengaruhi oleh masalah kesuburan ini

 

Kebanyakan masalah kesuburan ini disebabkan oleh faktor-faktor seperti pemakanan dan persekitaran  kita. Oleh itu, tidak salah sekiranya anda yang mengalami masalah kesuburan ini mencuba mengambil vitamin yang membantu meningkatkan kesihatan kesuburan anda disamping untuk manfaat kesihatan yang lain juga. Vitamin sememangnya tidak ada kesan sampingan, jadi kita usah risau kesan jangka panjang.


Jom dapatkan Set Kesuburan Lelaki Shaklee untuk menangani masalah ini dengan hubungi saya seperti maklumat yang tertera dibawah untuk urusan pembelian dan konsultasi percuma untuk pelanggan saya. 

Anda juga boleh membeli secara online dengan kad kredit/debit anda dengan klik gambar dibawah:

set kesuburan lelaki shaklee
 
eh..nanti dulu..sempena bulan Januari 2015 ini Shaklee telah membuat promosi keatas produk Alfafa, Vivix dan Vita-Lea untuk kanak-kanak.


untuk keterangan lanjut jom klik link:
Inginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com
=========================================================================
"INGIN MENDAPAT 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DAN LEBIH LAGI DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=============================================================

nRelate Posts Only