>

Friday, 31 October 2014

Testimoni Peppermint-Ginger Plus Shaklee Membantu Menghilangkan Mabuk KenderaanTestimoni Peppermint-Ginger Plus Shaklee Membantu Menghilangkan Mabuk Kenderaan


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Alhamdulillah hari ini saya nak kongsi testimoni diri saya sendiri dengan Peppermint-Ginger Plus Shaklee membantu saya mengatasi mabuk kenderaan. (sambungan entry sebelumnya)


Perjalanan 14 Jam Ke Johor Bharu

Alhamdulillah semalam saya telah melalui perjalanan ke JB dengan menaiki bas. Sememangnya apabila kita berada dalam perjalanan yang panjang kita akan mengalami ketidak selesaan dengan keadaan yang bas contohnya yang bergoyang-goyang terutama ketika kita berada di kawasan atas bukit.

Oleh itu, saya telah mengambil Peppermint-Ginger Plus Shaklee untuk mengatasi masalah mabuk kenderaan. Alhamdulillah saya memang bawa Peppermint-Ginger Plus Shaklee dalam beg untuk persediaan perut masuk angin sebab kami hanya makan pada sarapan sahaja Tetapi lain pula yang jadi disebabkan kami telah bertukar bas sebanyak 4 kali saya merasa seperti pening dan hendak muntah tetapi alhamdulillah setelah makan Peppermint-Ginger Plus Shaklee rasa tidak enak beransur hilang.


Bagaimana Peppermint-Ginger Plus Shaklee ini membantu ? 

Peppermint-Ginger Plus Shaklee ini mengandungi 4 herba unik iaitu pudina, halia, adas dan cekur manis yang sememangnya baik untuk orang yang berada dalam keadaan musafir kerana dapat membantu melegakan senak perut, membantu gastrik, masalah loya dan membantu menenangkan fikiran. 

Ingin baca mengtahui lebih lagi mengenainya, jom klik Peppermint-Ginger Plus Shaklee


Jom klik gambar dibawah untuk membuat belian Peppermint-Ginger Plus Shaklee secara online. (kad debit @ kredit diperlukan)

beli pepermin ginger shaklee

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"


Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.
Ingin tahu bagaimana CARA NAK JADI AHLI
Ingin tahu KELEBIHAN SHAKLEE

# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-
Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com

Pengedar COD sekitar Alor Setar

1 comment:

  1. Elok cuba bg yang mabuk bila berjalan jauh

    Jom jenjalan ke peminatvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete

nRelate Posts Only