>

Tuesday, 14 October 2014

10 Sebab Kenapa Anak Anda Perlukan Meal Shakes Shaklee

meal shakes shaklee

Meal Shake Shaklee :

·        Memberi  karbohidrat yang berkualiti iaitu memberi low-glycemic  indeks karbohidrat untuk bekalkan tenaga sepanjang hari dan untuk tumbesaran dan perkembangan anak anda.

·        Memberikan  protien  kelas pertama - yang membekalkan 9 jenis asid amino yang penting untuk  pembinaan sel-sel  badan mereka seperti sel kulit,kuku, rambut, organ, imun dan lain-lain. Protein ini sangat penting untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu badan.  Meal shakes ini juga tidak mengandungi laktosa

10 Sabab Kenapa Anak Anda Perlukan Meal Shakes Shaklee

·        Antioksida  (vitamin a,c,e) - supaya sel badan dibaiki dan  diperbaharui serta mengekalkan kesihatan kulit dan membaiki kesihatan badan supaya mereka tak mudah jatuh sakit.

10 Sabab Kenapa Anak Anda Perlukan Meal Shakes Shaklee

·        Serat – membantu proses pembuangan kanak-kanak. Selalunya kanak-kanak hanya suka makanan yang sedap dan manis dan tak suka atau kurang ambil makanan yang mempunyai serat seperti sayur-sayuran dan buah- buahan.


·        Vitamin B – untuk meningkatkan fokus dan perhatian serta memelihara kesihatan saraf sebab  otak mereka penuh dengan sistem saraf dan akan bertambah dan mengembang setiap hari. Klu tak cukup vitamin B  dia akan jadi lambat atau budak yang hyperaktif  kerana vitamin B sangat penting untuk  sistem saraf dan otak.

·        Sodium dan magnasium – klu kurang garam dalam badan , badan akan kurang tenaga. Ia penting untuk keseimbangan cecair badan kerana badan akan rasa letih sekiranya kekurangan keseimbangan cecair badan ini.

·        Vita c - untuk kesihatan gusi,kulit, gigi dan untuk menentang  infeksi. Sekiranya anak anda selalu selsema dan selalu sakit berikanlah vitamin c.

10 Sabab Kenapa Anak Anda Perlukan Meal Shakes Shaklee

·        Vitamin a – sokong kesihatan mata sbb sekarang budak2 suka gajet. Jika dia tak dapat vitamin A yang cukup secara perlahan-lahan dia akan dapat rabun.

·        Kalsium & vitamin D – padatkan tulang dan membantu pertumbuhan tulang supaya dapat mencapai tahap ketinggian yang optima.

·        Iron (Zat Besi)  dan Vitamin B12 – Untuk membina sel-sel darah merah, supaya anak anda jadi yakin, ceria, sihat, kuat, tidak selalu merengek, dan dia akan jadi berdikari.Ha..Meal Shake ni sangat bagus untuk kesihatan anak anda..sebab semua nutrisi yang anak anda perlukan ada dalam Meal Shakes Shaklee ni..
Meal Shake ini juga mempunyai 11 jenis mineral, 9 jenis asid amino, sumber fiber & protein yang terbaik, kaya dengan kalsium, dan indeks glisemik yang rendah. 
 jadi...

Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee untuk si comel anda..

Ingin dapatkan harga lebih murah ??? Jom jadi ahli.

Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.

Ingin tahu bagaimana cara nak jadi ahli shaklee?? klik CARA NAK JADI AHLI

Ingin tahu kelebihan jadi ahli?? klik KELEBIHAN JADI AHLI 

Ingin tahu kelebihan shaklee?? klik KELEBIHAN SHAKLEE

# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-
Anma’s Healthcare
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com


nRelate Posts Only