>

Thursday, 16 April 2015

Ingin Mencari Pendapatan Sampingan (Side Income)peluang pendapatan sampingan dari rumah
sumber google

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Zaman skarang ni semua benda dah mahal kan.. gaji pun rasa macam tak cukup, tambah2 dengan kedatangan GST yg baru nk bertapak dalam negara kita membuatkan ramai yg nampak macam semua benda dah meningkat dan ingin mencari pendapatan sampingan , betul tak?.

Eh saya bukan nk cerita pasal GST pun, tp saya nk ajak korang buat side income dengan Shaklee bersama saya , nak tak? Terbuka kepada semua org yg bekerja, suri rumah, "student" dan sesiapa sahaja yang berminat. Pendapatan Sampingan

Biasanya ramai orang banyak menghabiskan penggunaan data internet telefon bimbit mereka dengan perkara yang tidak mendatangkan apa-apa keuntungan, betul tak?

Jadi jom buat "side income" dengan laman sosial anda, dapat juga "side income" yang boleh membantu anda membayar kos bulanan anda. Pendapatan bulanan yang anda inginkan daripada "side income" diri anda yang tentukan.

Menjana Pendapatan Dari Rumah

Bagi suri rumah, pastinya anda juga inginkan pendapatan sendiri bukan daripada suami anda semata-mata kan? Jadi ini peluang terbaik anda sambil mendidik anak dirumah sendiri anda juga boleh menjana pendapatan dari rumah. Untungkan? Anak kecil dijaga sendiri, pendaptan pun dapat :D


kerja di rumah
sumber google

Side Income

Bagi pelajar , pastinya anda sudah segan ingin meminta duit daripada keluarga sekiranya bantuan pelajaran anda lambat diberikan atau anda memerlukan untuk kegunaan peribadi. Jom jadi seorang yang bijak dengan merebut peluang ini kerana sudah ada pelajar yang membuat side income sehingga tidak perlu lagi meminta duit daripada keluarga dan mengharapkan bantuan kewangan pelajaran semata-mata.

 
Bagi yang bekerja pun boleh, saya percaya ramai dikalangan orang yang bekerja merasakan gaji kurang mencukupi dek kerana taraf hidup yang semakin tinggi. Oleh itu, dengan adanya pendapatan sampingan anda boleh meringankan perbelanjaan harian dan membuat simpanan.


Ayuh, jangan tunggu lagi, jadi orang bijak merebut peluang menjana pendapatan sampingan dengan Shaklee bersama saya (Anma) :D..

Jom isi. borang dibawah :D


Sekiranya anda berminat untuk membuat Side Income bersama saya, boleh klik link dibawah :

# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com
=========================================================================
"INGIN MENDAPAT 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DAN LEBIH LAGI DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=============================================================

nRelate Posts Only