>

Tuesday, 10 March 2015

Sudah Macam - Macam Ikhtiar Untuk Berhenti Merokok Dicuba Semuanya Tidak Berhasil Sehinggalah Isteri Memperkenalkan ....


petua cara berhenti merokok
Sumber GoogleAssalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Rokok? Saya pasti apabila kita menyebut rokok pasti ramai yang terfikir akan bahayanya rokok ini terutama kepada penghisap dan penghidu asap rokok. Saya juga pasti pembaca juga sangat arif tentang bayaha merokok ini kerana sering dimainkan di media negara kita untuk menyedarkan rakyat Malaysia. Kesan merokok ini juga sangat buruk sehingga boleh meragut nyawa. 

 

Bantu Orang-Orang Yang Anda Sayang Bebas Rokok

Adakah orang-orang yang anda sayang atau anda sendiri masih lagi menjadi perokok tegar sehingga hari walaupun sudah tersanggat maklum mengenai kesan buruk jangka masa panjang dan pendek kepada diri anda dan orang sekeliling anda? 


Kisah Seorang Perokok Tegar Berhenti Merokok Setelah Macam-Macam Dicubanya

Jom ikuti kisah seorang lelaki yang sudah macam-macam ikhtiar untuk berhenti merokok dicuba semuanya tidak berhasil sehinggalah isteri prihatin memperkenalkan satu produk yang sangat "owesome".


Vivix Shaklee


ubat berhenti merokok
Klik gambar untuk ketahui lebih banyak info mengenai vivix

Bagaimana Vivix  membantu perokok berhenti merokok?

  • Membantu memulihkan semula struktur DNA dan seterusnya membantu menghasilkan sel-sel yang lebih sihat. Membaiki sel rosak. Sekiranya seorang perokok yang mengidap kanser, vivix membantu membaiki sel-sel kanser ini dengan cara membaiki struktur DNA sel tersebut.
  • Pengambilan Vivix selama 2 minggu secara berterusan, InshaAllah boleh berhenti merokok untuk selama-lamanya. Vivix Shaklee akan menyebabkan anda secara automatik tidak mahu merokok lagi sebab setiap kali anda merokok, rokok tersebut akan rasa pahit. Ini bermakna sel-sel badan anda sendiri akan menolak rokok secara automatik
  • Shaklee Vivix mengandungi antioksidan yang sangat tinggi (6000 ORAC) dan berupaya membantu mengeluarkan nikotin dari dalam darah dengan cepat.


Antara Testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix


Sekiranya anda tidak menyayanggi diri anda, sekurang-kurangnya sayangilah keluarga anda. Jangan menjadi pembunuh tanpa sedar dengan meracuni asap rokok anda kepada mereka.

Dapatkan vivix sekarang dengan hubungi saya seperti maklumat yang tertera dibawah untuk dapatkan konsultasi secara percuma dan dapatkan produk shaklee bagi mengatasi masalah anda.

Atau sekiranya anda ingin membuat oder terus secara online (menggunakan kad debit @ kredit)  klik gambar dibawah

rokok
klikInginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com
=========================================================================
"INGIN MENDAPAT 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DAN LEBIH LAGI DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=============================================================

nRelate Posts Only