>

Monday, 5 January 2015

Bonus Kakitangan Awam Akan Diberikan Pada 15 Januari 2015


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bonus Kakitangan Awam Akan Diberikan Pada 15 Januari 2015. Setelah berteka-teki berhubung bonus yang akan diberikan kepada kakitangan kerajaan akhirnya kerajaan telah menjawab dengan mengumumkan tarikh pada 15 Januari 2015 ini.

Menteri Kewangan Kedua, Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah dalam satu kenyataan media pada Isnin 5 Januari 2015 telah memaklumkan bahawa Kakitangan Awam akan menerima bayaran bonus pada Khamis, 15 Januari 2015. Selain itu, pembayaran bantuan khas RM250 kepada pesara kerajaan juga akan diberikan pada tarikh yang sama.

Mengulas tentang pembayaran bonus yang diawalkan itu menunjukkan kerajaan prihatin dan memahami situasi semasa terutama sekali kepada penjawat awam yang terbabit banjir serta membantu persediaan persekolahan anak-anak.Sebelum ini, pembayaran bonus kakitangan awam persekutuan yang dijadualkan dibayar bersama gaji Januari 2015 dipercayai diawalkan kepada 5 januari menurut surat pekeliling yang tersebar di laman sosial.

Perkara tersebut disahkan benar, walaubagaimanapun disebabkan masalah teknikal pembayaran 5 Januari itu ditunda kepada satu tarikh yang akan diberitahu kemudian dan tarikh sebenar pembayaran bonus akhirnya diumumkan kepada 15 Januari ini.

Sumber : My sumber
untuk maklumat lanjut anda juga boleh layari BH online

Oleh itu, kepada penerima bonus gunakanlah bonus anda dengan sebaiknya dan berjimat :D
eh..nanti dulu..sempena bulan Januari 2015 ini Shaklee telah membuat promosi keatas produk Alfafa, Vivix dan Vita-Lea untuk kanak-kanak.


untuk keterangan lanjut jom klik link:
Inginkan penjimatan lebih 5% pembelian produk shaklee dengan menjadi ahli Shaklee?? Untuk maklumat lanjut klik link dibawah ini.# produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


#untuk sebarang pertanyaan @ maklumat lanjut sila hubungi :-


Anis Nasuha
SID : 1154703
Whatsapp/sms : 019-5690905
Fb/pinterest/intagram/tweeter : Anma’s Healthcare
email : anmashealthcare@google.com
=========================================================================
"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE. HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FB DAN TELEGRAM"
=========================================================================

nRelate Posts Only